Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tato nadmíru vyvedená brazilská žena jménem Isabeli Fontana se během focení pro tamní magazín Trip pořádně odvázala. Na jeho titulní straně zářijového čísla je totiž vyobrazena úplně nahá. K zakrytí toho nejintimnějšího slouží pouze její vlastní ruce.

Třicetiletá brunetka, která se objeví rovněž v kalendáři Pirelli na příští rok, pro nějž pózovala mimo jiné s Karolínou Kurkovou, se hned na začátku kariéry postarala o pořádný rozruch. V roce 1999 se jako šestnáctiletá objevila v katalogu spodního prádla Victoria's Secret, a to i přesto, že modelky mají dosáhnout minimálně věku osmnácti let.

Kauza se však postarala pouze o její zviditelnění, a tak Isabeli krátce nato podepsala smlouvu na kampaň pro značky Versace, Ralph Lauren a Valentino.

Modelka má dva syny, Ziona s exmanželem, modelem Álvarem Jacomossim, a Lucase s dalším bývalým manželem, hercem Henrim Castellim. Se synem Boba Marleyho Rohanem Anthonym byla zasnoubená, ale ani s ním jí to nevyšlo.

Reklama

Další články

Načítám