Hlavní obsah
Článek

Rocker Aleš Brichta (54) se v ženách vyzná a umí si vybírat. Doma se mu o zázemí stará o téměř pětadvacet let mladší krásná partnerka, která má navíc pochopení pro jeho fotbalovou vášeň. Co víc by si charismatický rocker mohl přát?

„Než jsem poznala Aleše, fotbal mi absolutně nic neříkal. Jelikož jsem s ním musela povinně odkoukat veškeré fotbalové zápasy, postupem času jsem si k němu našla cestu. Dnes se dokonce sama zajdu podívat na nějaký zápas,“ práskla na sebe mladinká zrzka, která Aleše doprovodila na letenský stadion, kde Brichta poklábosil s koučem fotbalové Sparty a dalšími přáteli.

Kráska si dokonce troufla na několik fotbalových kousků. Snad jediné, na čem se Brichta se svou mladší přítelkyní neshodne, je otázka dětí.

Zatímco Nině začínají pomalu tikat biologické hodiny, rocker nechce o dítěti ani slyšet. „Pro mě za mě, ať si adoptuje celou mateřskou školku, ale já s tím nechci mít nic společného, já už děti mám a nevidím důvod, proč bych měl něco rozšiřovat,“ míní Brichta, jenž má dnes už dospělá dvojčata.

Nina přesto skrytě věří, že Aleš ještě na další potomky změní názor. „Pevně doufám, že kdyby to náhodou přišlo, tak se k tomu Aleš postaví čelem,“ uzavřela s nadějí v hlase kráska.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám