Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jako tři princezničky vypadají blonďaté holčičky, které spolu vychovávají houslista Pavel Šporcl a herečka Bára Kodetová (53). A v tom, že nejstarší Lily má Bára s předchozím partnerem, a Violeta a Sofie jsou jejich společné, nedělají rozdíly.

Rodinku jsme potkali na sportovním odpoledni, jehož se překvapivě aktivně účastnil i táta houslista, který se o svoje ruce, jež jsou zdrojem jeho obživy, normálně dost bojí.

"Také se snažím všechno dělat bezpečně, nejde mi o vítězství, ale abych vůbec přežil," smál se Pavel, který vyzkoušel motokáry a jízdu na segwayi. "To tedy normálně nedělám, ale baví mě tenis, a to jak aktivně, tak jako diváka. Hraju rád, ale musím se hlídat, abych nehrál moc a neztuhlo mi zápěstí," vysvětloval.

Do soutěží se v motolském Greyhound Parku zapojila i jeho žena a nejmladší dcera Sofinka. A prostřední se trochu vztekala, že když si rozmyslela, že by také chtěla soutěžit, už bylo po všem. A v tu chvíli tedy jako princezna nevypadala.

Ještě jsme se zeptali, zda se holky sportu věnují i v běžném životě. „Sofinka ještě ne, Violetka chodí na tanečky a nejstarší Lily teď začala s hip hopem a dělá gymnastiku,“ vypočítal Šporcl.

Reklama

Další články

Načítám