Hlavní obsah
Článek

Modelku a moderátorku Dianu Kobzanovou (42) zatím její nový přítel Michael Frolík nedoprovodil na žádnou společenskou akci (zdržuje se v USA, kde v NHL hraje přípravné zápasy), jeho úlohu ale velmi zdatně plní jeho švagrová Zuzka a roztomilá neteř Rozárka (5).

Děvčata Frolíkova se přišla podívat na Dianino focení pro benefiční projekt Lady Plus Club a garde modelce dělala také na závěrečné přehlídce pražského týdne módy, který vyvrcholil přehlídkou La Perla. „Jako každá holčička má i ona ráda šatičky, šminky a všechno, co k módě patří, a tak si celý večer hrozně užívala," nechala se slyšet hrdá ’teta’ Diana. „Rozárka se těšila, že uvidí na přehlídce kluky v trenkách, ale nakonec nic," komentovala zájem své budoucí neteře Diana.

Na první pohled bylo vidět, že se Diana v přítomnosti pětiletého dítěte cítí příjemně a roli tety zvládá na jedničku s hvězdičkou. Zatím to ale nevypadá, že by se nějak hrnula k pořízení vlastních potomků. „Na to je ještě spousta času," mávla rukou modelka, která se hodlá zatím soustředit na neteře a synovce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám