Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po legendárním atletovi Imrichu Bugárovi to ve StarDance roztočí další atletická hvězda! Své dlouhé, vysportované, štíhlé nožky rozkmitá v taneční soutěži bývalá trojskokanka Šárka Kašpárková.

Diváci se tak po Ondřeji Brzobohatém, Taťáně Kuchařové, Anně Polívkové či Matěji Ruppertovi mohou těšit na další velmi zajímavé jméno.

„Šárka má tanec moc ráda, StarDance je pro ni sice úplně nová zkušenost, ale zároveň výzva, na kterou se moc těší,“ řekl Super.cz zdroj z blízkého okolí slavné atletky.

Trojskokanka Šárka Kašpárková má pro tanec ty nejlepší pohybové předpoklady. Mistryně světa z roku 1997 a bronzová medailistka z olympiády v Atlantě se věnovala také skoku do výšky a basketbalu.

Sportovce ve StarDance rozhodně nesmíme považovat za outsidery. Vždyť populární soutěž loni vyhrála tyčkařka Kateřina Baďurová s tanečníkem Janem Onderem, která ve finále tančila proti hokejistovi Martinu Procházkovi a Tereze Bufkové. Zda je napodobí i Kašpárková, se dozvíme už 2. listopadu, kdy startuje už šestá řada StarDance.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám