Hlavní obsah
Famous
Článek

Česká supermodelka Eva Herzigová (51) při debatě o alkoholu vyzradila svůj tajný tip na vybělování vlasů. Do slavných platinových loken si prý lila vodku. Rodačka z Litvínova tak odpověděla na otázku, zda se prolívala během své kariéry vodkou, což se o ní často psalo.

„Já jsem si denně dopřávala vodku jen tak, že jsem si s její pomocí zesvětlovala vlasy… A opravdu to funguje!“ svěřila čtyřicetiletá Eva v rozhovoru pro francouzskou edici magazínu Marie Claire.

Žádný jiný tajný recept na krásu a mladistvost prý nemá. Jen to, co znají všechny ženy. „Mé nejlepší tipy na krásu? Nikdy se moc neopalovat, pít hodně vody, hodně odpočívat a cítit se milovaná!“ dodala Herzigová.

Dnešní modelky podle ní nemají žádné charisma a jsou jen kopiemi jedna druhé. „Každý měl za mých časů svou osobnost. Tvořily se legendární páry: Cindy Crawford a Richard Gere, Stephanie Seymour a Axl Rose… Dnes všichni vypadají podobně, éra supermodelek skončila… Je to smutné,“ míní kráska, jež byla v devadesátých letech považována za jednu z nejoslnivějších modelek planety.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám