Hlavní obsah
Článek

Tohle překvápko tedy silikonová hvězda českých módních mol rozhodně nečekala! Dominika Mesarošová (38) slavila narozeniny, protože je ale právě v Egyptě s partou holčin na již třetím soustředění modelek v rámci projektu Poleť s Dominikou Mesarošovou k moři, došlo na hromadnou oslavu. Adeptky na budoucí hvězdy českého šoubyznysu odtáhly Mesarošku k hodovacímu stolu, vykasaly jí sukni, takže všem na odiv ukazovala kalhotky, a provedly jí dokonalý body shot! Mrkněte do fotogalerie.

„Již první den měly holky nácvik chůze, poté soutěže, a čekalo je ještě řádění v moři. A navíc mi na večer s mým týmem připravily překvapení. Vážně jsem to nečekala, bylo to fajn,“ svěřila se nám Dominika, která slečny učí i to, jak vystupovat na veřejnosti, komunikovat s lidmi, cvičit nebo jak se o sebe starat (make-up, vlasy, styling).

„Na konci týdne nás čeká módní přehlídka a vyhlášení té nejšikovnější slečny, která pak získá nafocení profesionálního booku a stane se také svěřenkyní mého týmu modelek,“ dodala Mesarošová.

Reklama

Další články

Načítám