Hlavní obsah
Článek

Mindrák z toho, že obě dvě děti Evy Decastelo (45), Zuzanka a Michálek, jako by vypadly z oka jejímu manželovi Renému a po ní nemají zhola nic, leda tak v budoucnu majetek, přinutil moderátorku k diverzní akci. Čím dál víc tlačí na otce svých dětí, aby se dali znovu na plození. „Snad to třetí bude mít aspoň jednu buňku v těle ode mě,“ věří rozhozená Decastelo. Podívejte se do fotogalerie na to, jak rozkošné děti má!

„Ohledně svých dětí jsem zafungovala čistě jako živý inkubátor. Tím pádem ale doufám, že vysoké a chytré budou obě po tatínkovi, když už jsou mu tak podobné. A jestli ne, budou se muset živit jako moderátoři. Nedá se nic dělat,“ krčí rameny naoko vážná Eva.

Tu štve, jak jí okolí stále předhazuje, že Zuzanka a Michálek jí vůbec nejsou podobní, a tak chce třetí děcko. „Ukecávám manžela. Už by mi to třetí mohlo být trošku podobné. Ale po neděli, kdy jsme byli s dětmi v kině a pak na dostizích za kamarádkou Renatou Abtovou, si asi na rok od početí dalšího potomka dáváme pauzu. Děti měly nejzlobivější den v historii. Hned jsem z Chuchle chtěla zajet do Podolí pro antikoncepci, tak zlobily. Takže dokud si budeme pamatovat to nedělní peklo, žádné další dítě nebude,“ je pevně rozhodnutá Eva.

Té se nedaří ani za pomoci tatínka, babiček a kamarádek děti unavit. Proto s nimi začíná chodit na cvičení a hudební výchovu, uvažuje i o dramatickém kroužku pro Michálka a společném tanci obou dětí. „Jenže tam musí tančit i rodič, a to je problém. Obávám se, že to neudýchám,“ dodává závěrem zasloužilá máma.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám