Hlavní obsah
Článek

Podobu s Kate (42) a Pippou (40) pohledná dívka známá pod uměleckým jménem Katrina Darling nezapře, a to je také to poslední, co by chtěla. Na spojitosti s vévodkyní z Cambridge totiž dost slušně vydělává. Katrina je vzdálenou sestřenicí obou slavných sester, a přestože se vůbec nestýkají, o její peprná vystoupení je zájem i za hranicemi Velké Británie.

Katrina se prezentuje jako burleskní tanečnice a je ochotna své tělo odhalit téměř kompletně. Pouze to nejnutnější jí obvykle zakrývají miniaturní symboly Anglie. Co však na jejím patnáctiminutovém představení nechybí téměř nikdy, je koruna na hlavě. Je pochopitelné, že královská rodina v čele s Alžbětou II. s tím má velký problém, ale Katrina ani na takové autority příliš nedbá.

Dvaadvacetiletá nestyda o sobě dala vědět také před dvěma měsíci, když se narodil princ George. Přes média jemu a rodičům vzkázala poněkud netradiční přání: „Přeji mamince i dítěti radostnou cestu, gratuluji jim k úžasnému dobrodružství, které je čeká a změní jejich životy. A mému drahému princi vzkazuji, užij si života po všech jeho směrech, uč se všemu, probádej sám sebe a nalezni toho, kým jsi!“

Reklama

Další články

Načítám