Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jestli příroda vážně něco dokonale ovládá, je to „výroba“ nádherných českých dívek. Přesvědčujeme se o tom denně a zas a znova. Naposledy to dokázala dvanáctka nádherně opálených modelek, které vyhrály lokální soutěže Miss léta na českých plážích. Podívejte se na jejich fantastické postavy v plavkách v naší fotogalerii!

Krásky se ukázaly v plavkách u sportovních automobilů na nedávné výstavě Prague Car festival, kde proběhlo finále soutěže. Tu pořádá modelka Jana Studničková. Miss léta tento rok převzala a z poměrně neznámé soutěže se jí za pouhý půlrok podařilo udělat významnou společenskou událost za účasti celebrit a šéfů velkých firem v porotě. Pořadatele výstavy zaskočilo množství fotografů, kterých tu snad bylo víc, než na finále největší české soutěže krásy, a tak se do haly nakonec nevešli všichni návštěvníci, kteří o shlédnutí finále měli zájem.

„S organizací mi pomáhala Eliška Bučková. Pracujeme spolu v jednom IT e-shopu, kde nám pořádání soutěže svěřili. Finalistky soutěžily o prestižní focení Tuning girl měsíce s fotografem Robertem Novotným a o luxusní mobilní telefony,“ říká Studničková, která má sama nádhernou postavu.

Hlavním partnerem soutěže krásy je nezisková organizace IT people. „Usilujeme o to, aby mladí lidé začali studovat vysoké školy technického směru. Naším symbolem jsou chytré IT brýle." řekly nám Jana s Eliškou. Sexy krásky v plavkách a s nasazenými brýlemi proto byly při soutěži vystaveny otázkám z IT oboru.

„Všichni jsme v porotě na sebe nevěřícně koukali, že finalistky odpovídaly na záludné ajťácké otázky správně. Buď brýle měly na jejich znalosti vliv nebo se na finále dobře připravily.“ dodala se smíchem Jana Studničková.

Reklama

Další články

Načítám