Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na první pohled se může zdát, že se Petra Němcová (44) do Čech vydává sporadicky. Pravda je ale taková, že Petra se vrací do své domoviny minimálně jednou za dva měsíce, a to neoficiálně. Během své poslední návštěvy, kdy se stala ozdobou druhé části Pražského týdne módy, se supermodelka rozpovídala o svatbě své sestry Olgy.

„Svatba byla strašně krásná. Olinka byla jako princezna," rozplývala se při vzpomínání na svatbu své sestry topmodelka. Jelikož si Olga Němcová brala Američana a žije řadu let v zahraničí (pomáhá sestře ve fungování nadace Happy Hearts Fund), byla sestava na svatbě mezinárodní. „Připomínalo to malé setkání Spojených národů. Byli tam totiž svatebčané z Japonska, Indie, Španělska, Německa, z Ameriky," říká Petra. Na svatbě, která se podle jejích slov odehrávala na hradě Okoř, byly ale dodržovány české zvyky. „Unesli jsme nevěstu, byla to sranda," směje se.

Během našeho setkání v květnu v Londýně si Petra před svatbou ještě nebyla jistá, jestli své sestře půjde za svědka, nebo bude odrostlou družičkou. Nakonec zvládla propojit obě důležité role. „Měla jsem spoustu pracovních zatížení. V Americe se této funkci říká ’Man of Honor’. Není to svědek ani družička, ale pomáhala jsem nevěstě se vším potřebným," řekla ve video rozhovoru Petra.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám