Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je sice sympatická, ale neodepře si pořádný nášup, a po týdnech poflakování se ve vile je to na ní pěkně vidět! Řeč je o lesbičce Pavlíně, která má už břicho plné špíčků jako dobře krmené novorozeně. A na jejím zadečku a stehnech je chuť k jídlu už také pořádně poznat. Mrkněte na fotky!

Pavlína řádila s partou VyVolených v bazénu a při vylézání z něj to na nás pěkně vybalila. Asi nechtěla, aby celá republika kontrolovala vrstvu jejího tělesného tuku na břiše, avšak stalo se!

I při společném sprchování bylo poznat, že naplno nechá dopřávat svým chutím a láduje se ve vile ostošest. Otázka je, zda je to zapříčiněno i zkonzumovaným alkoholem. Pokud ano, měla by se vyvarovat třeba piva a dopřát si jen lehké víno. Ale jen trošku, žádné hektolitry, na které jsou VyVolení pomalu zvyklí!

Pavlína však není sama, kdo v reality show nakynul. Prima aby už pomalu začala soutěžícím místo tučného jídla nasazovat dietu a přivolala postrach všech tlouštíků Kateřinu Cajthamlovou. To by asi z ledničky letělo všechno pryč!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám