Hlavní obsah
Článek

Irská zpěvačka Sinead O’Connor je bohémka na první pohled. Vzhled je nejspíš to poslední, co řeší. Dělala to tak vždy. V mládí sice oplývala výjimečně pěknou tvářičkou, ale například s česáním se obtěžovat nehodlala, a tak ji neznáme jinak, než s hlavou téměř dohola. S přibývajícími léty zpěvačka nabyla na objemu a její fotografie před dvěma lety obletěly svět. Dnes je ale vše jinak. Sinead je opět štíhlá a jako kdyby omládla. Jen účes zůstává neměnný a cosi jí přibylo na obličeji, i když vrásky to nejsou...

Šestačtyřicetiletá O’Connor se představila publiku naposledy koncem minulého týdne na ostrově Isle of Wight, kde vystoupila během festivalu s názvem Bestival. Oblékla se přitom do vojenského kompletu saka a šortek, které doplnila o kozačky nad kolena.

Opomenout ovšem nelze ani podivné červené tetování na zpěvaččině levé líci. Jedná se údajně o iniciály ‚B‘ a ‚Q‘, které patří tajemnému muži jménem Brendan Quinlan, s nímž je Sinead spojována. Zpěvačka si jej nejspíš nechala udělat v pomatení mysli, jelikož sama je z něj nešťastná. Na svém webu dokonce uvedla, že ono tetování považuje za nechutné.

Reklama

Další články

Načítám