Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Druhý Duel má svého vítěze. Do vily mezi soutěžící VyVolené se dnes večer vrátila se 74 procenty hlasů Eva Feuereislová a získala šátek imunity i láhev šampusu. Poražený Martin se po prohraném boji vrátí do rodného Šumperka. „Nemrzí mě to. Jsem rád, že se vrátím za svou rodinou a přítelkyní,“ řekl poražený bezprostředně po vyhlášení výsledků.

Eva Feuereislová, která byla v úterý vypalcovaná většinou soutěžících, odcházela do Duelu s Martinem, který ji několikrát urazil dle svých vlastních slov s nadějí a vírou v návrat. Při emotivním rozloučení s ostatními jí dokonce ukápla nejedna slza. „Já jsem byla vždycky v životě zvyklá bojovat. A budu bojovat, abych se do vily vrátila. Nechci jít domů,“ pronesla před svým odchodem dominantní Eva a rozplakala se. A jako želva bulela i při přenosu.

Velmi originální loučení si připravil její sok Martin, který při rozlučkové řeči použil i vyhrůžku. „Většina lidí se ve vile chová jako banda psychicky narušených dementů, kteří by měli vyhledat odbornou pomoc. Pokud se tady do toho dementária vrátím, tak vám nastane peklo. Takže se modlete, abych se nevrátil,“ prohlásil těsně před tím, než vyrazil na cestu do studia Martin, který se ve studiu nepodíval do očí ani své vlastní matce.

A vřelo to ve studiu. „Na kafe bych s ním nešla, určitě by mi tam dal projímadlo,“ odpověděla na otázku Terezy Pergnerové Eva. „Projímadlo ne, ale nějaké prášky na spaní určitě,“ opáčil Martin.

Těsně před vyhlášením nechtěla ve vile většina obyvatel Evu. Nyní se ovšem zpívající vichřice a exmilenka Martucciho Eva vrátila vítězoslavně zpátky. Další pořádný mejdan právě začal.

Reklama

Další články

Načítám