Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Jitka Čvančarová (46) se těhotenských kil zbavuje pomalu, ale jistě. "Už to ani sama nepozoruji, ale snažím se co nejpravidelněji chodit na hodiny bikram jógy. Objevila jsem ji už před lety, ale na pravidelné docházení nemám tolik času, kolik bych si přála," svěřila Super.cz Jitka.

Teď to bude zvládat ještě méně, protože se s vervou pustila do práce, a vlastně jí tak končí mateřská dovolená s dcerou Elenkou. "Mám během čtyř měsíců tři projekty. Natáčím film s Honzou Hřebejkem, pohádku s Honzou Svěrákem a ještě jednu televizní věc," vypočítala Jitka.

K tomu ještě začne opět vystupovat v muzikálu Bídníci v GoJa Music Hall. "Ale na roli Fantiny jsme čtyři, tak na mne tolik představení nebude. Bídníky ale miluju a na každé představení se těším," řekla nám herečka.

Proto už si musela k dceři pořídit i chůvu. "Když to jde, střídáme se s manželem, čím dál více se osměluje i babička a ze zdravotní sestřičky, která nám Elenku hlídá, když jsme v Praze, se už také stala členka rodiny," prozradila Čvančarová.

Jitku jsme potkali, když se nechávala nalíčit podle posledních trendů a výsledek byl skvostný. "Ale v civilu se moc nelíčím, i když vím, že už bych pomalu měla, aby se mě lidi nelekali. Většinou to ale řeším jen rychle nanesenou řasenkou v autě. Líčení si užiju dost a dost díky svojí práci," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám