Hlavní obsah
Článek

Nenapodobitelný luxus vyjádřený přes působivé tvary a barvy! VERSACE Jeans exkluzivně otevírá sezónu podzim/zima 2013 na DESSUE │ European Fashion House! Léto je nenávratně pryč a s ním do zapomnění putují i modely, jejichž nošení jsme se během tropických dní nemohli nabažit. Léto skončilo, přichází však pestrobarevný podzim a s ním nové trendy a modely do vašeho šatníku! Internetový módní dům DESSUE na vás nezapomněl a přináší vám exkluzivní módu za okouzlující ceny, račte vstoupit!

Versace Jeans exkluzivně online pouze na DESSUE │ European Fashion House!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jak je již zvykem, DESSUE přináší vždy něco nového a během sezóny podzim/zima 2013 tomu nebude jinak. Důkazem naší celoroční usilovné práce je nejnovější kolekce mystického módního domu VERSACE, přesněji jeho nejžádanější linie VERSACE JEANS, kterou vám s radostí a hlavně exkluzivně pouze u nás přinášíme od sezóny fall/winter 2013! Klíčová slova pro kolekce VERSACE Jeans jsou síla, odvaha a energie.

Mistrovsky namíchaná esence VERSACE Jeans Couture!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Podstatou Versace Jeans esence je jedinečný a nenapodobitelný luxus vyjádřený přes působivé tvary a barvy. Muž Versace je elektrizující a neodolatelný, jeho vzhled je originální s velkou dávkou extravagance a smyslem pro přehnaný efekt. Každý produkt je na první pohled luxusní a drahý s propracovanými malbami a tvary do každého malého detailu. Žena Versace je nebojácná a dravá, těší se na nové kouzlo "Vunk" - The Versace Punk. Šaty VERSACE jsou těsně při těle a hrají si s představivostí každého muže. A od této chvíle aktuální kolekce této jedinečné značky najdete exkluzivně pouze v portfoliu značek módního domu DESSUE!

Sportovní elegance s puncem vrcholové módy a aktuálních trendů!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Sportovní elegance s puncem vrcholné módy a aktuálních trendů, to jsou kolekce EA7 Emporio Armani pro podzim/zimu 2013! Značka EA7 Emporio Armani byla vytvořena pro všechny, kteří milují výjimečný sportovní styl a chtějí maximalizovat požitek ze sportovních výkonů. EA7 Emporio Armani byla uvedena na trh v roce 2004 pod hlavičkou Emporio Armani, a stejně jako ostatní linie pocházející z tohoto módního impéria si nese jasný rukopis svého tvůrce - ikony jménem Giorgio Armani. Modely EA7 Emporio Armani jsou často v typických barvách - černé, tmavě modré, bílé a šedé, a jsou nesmírně oblíbené pro skvělé střihy a dokonalé zpracování. Kolekce podzim/zima 2013 právě exkluzivně startuje pouze na DESSUE! Pojďte se s námi podívat.

Všechno začíná ráno u spodního prádla!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

A právě proto je jednou z nejprodávanějších linií módního impéria ARMANI linie spodního prádla. V těchto dnech na DESSUE startuje kolekce pro sezónu fall/winter 2013! Zářivé barvy, propracované střihy, kvalitní materiály, jedinečné gumy EMPORIO ARMANI, to jsou ty výhody, kvůli kterým má každý dnešní muž v šatníku boxerky, slipy, tílka této skvělé značky. Tak vážení pánové, i vy milé dámy, pojďte se podívat, co pro vás módní dům DESSUE a značka EMPORIO ARMANI připravily pro sezónu podzim/zima 2013!

Luxus, originalita a jedinečnost v portfoliu značek DESSUE!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Slova jsou zbytečná, důležité je ten správný pocit z dobře investovaných peněz do nákupu značkového oblečení. Pokud právě tento pocit hledáte, není lepšího výběru. Internetový módní dům DESSUE, výhradní dovozce světových značek na středoevropský trh, je jedinou volbou pro bezkonkurenční nabídku! Více než sto tisíc spokojených zákazníků, vše zboží skladem, s dodáním již do 48 hodin v pracovní dny! Toužíte ještě po něčem? Co takhle limitované kolekce světově nejuznávanějších módních značek, a to vše na jednom místě a za nejpřitažlivější ceny?! Žádný OUTLET, pouze aktuální trendy! Život je jen jeden, proč si ho nevyšperkovat tím, co milujete nejvíce? Světová móda v přímém přenosu a tak blízko k vám, to je internetový módní dům DESSUE! Ukaž, co je v tobě, DESSUE ti napoví!

Žádný OUTLET, pouze aktuální trendy!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Život je jen jeden, proč si ho nevyšperkovat tím, co milujete nejvíce? Světová móda v přímém přenosu a tak blízko k vám, to je internetový módní dům DESSUE! Ukaž, co je v tobě, DESSUE ti napoví! Těšíme se na vaši návštěvu. www.DESSUE.com

Další články

Načítám