Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Porotce Leoš Mareš (47) ukázal, jak vzorný a milující otec je! V poslední den natáčení Česko-Slovensko má talent nastartoval své superauto a dojel pro svého staršího syna Jakuba na tábor až 200 km za Brnem.

Malý Jakub si jízdu ve sportovním voze za 10 miliónů užíval. Policie by ale zřejmě tak nadšená nebyla. Děti na předních sedadlech jezdit nesmí. Ale co má chudák Leoš dělat, když je jeho Lamborghini jen dvoumístné...

Malý Kuba si pak užíval i samotné natáčení. Zkoumal kamery, produkci a televizní ruch ho neuvěřitelně bavil. Leošovi pak pomáhal hodnotit vystoupení posledních soutěžících, kteří přišli předvést svůj talent před hvězdnou porotu!

První díl Talentu uvidíte již tuto neděli. Ohromí vás například „české All Saints“ v podání sexy koček z Foursame, které získaly standing ovation dokonce i od Lucie Bílé. Uvidíte parádní UV světelnou show, imitátora českých hvězd, geniální zpívání ve znakové řeči nebo Karla Gotta v němčině.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám