Hlavní obsah
Článek

Dnes si v úterý vypalcovaná Eva Feuereislová vybrala svého soupeře do druhého duelu, s nímž se utká o setrvání ve vile. Zelený šátek a tedy vstupenku do duelu od Evy dnes dostal Martin, což bylo překvapení, protože všichni předpokládali, že si vezme Romanu, se kterou se nesnese. "Je mi ctí, že s ní můžu do duelu. Doufám, že tam Eva bude zpívat nebo tancovat," rýpal do Feuereislové Martin.

Eva přiznala, že s nejvyšším počtem palců počítala, přesto je prý dostala i od těch, od nichž to nečekala, což ji trochu zaskočilo. „Nečekala jsem palec od Ládíka a od Lucinky,“ řekla posmutněle.

Během přenosu měla Tereza Pergnerová překvapení pro Pavlínu, která v jednom z předchozích přímých přenosů svým rodičům přiznala, že je lesba. Její otec byl přímo ve studiu, maminka ale přijet nemohla. A Pavlína se bála, že to máma nesla velmi špatně. Tereza se proto rozjela k nim domů a natočila pro ni video se vzkazem. „Ještě jsem ti zapomněla říct, že si tě strašně vážím. Mám tě ráda,“ vzkázala mimo jiné maminka své dceři prostřednictvím kamery. Ta se rozplakala a přiznala, že tohle absolutně nečekala.

To nebylo jediné překvápko, co si Terka přichystala. Jedno měla také pro Nikol. Během přenosu si ji zavolala do zpovědnice a dala jí možnost slyšet svou mamku Hanu a sestru Danielu, které byly ve studiu. „Po tom, co se stalo, jsem se hodně hlídala. Teď už jsem to zase já. To, co se stalo, bylo jako zlej sen,“ řekla ve zpovědnici Nikol v narážce na svou noční opileckou ostudu. Když pak uslyšela svou mámu Hanu, začala brečet jako želva, stejně tak její sestra.

Reklama

Další články

Načítám