Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tohle rozhodně není proměna k lepšímu. Lucka měla celý dnešní den velmi špatnou náladu. Nepomohlo boxování do pytle, nepomohlo běhání kolem bazénu. Co však Lucce vykouzlilo úsměv na tváři, byl Martinův návrh, že jí oholí vlasy!

„Tohle jsem chtěla udělat už před vilou,“ radovala se cvičitelka psů Lucka, která prý mimo vilu nosila dlouhé vlasy jen kvůli okolí a příteli. „Příteli se líbí dlouhovlásky,“ postěžovala si.

Původní plán zněl jasně: Martin Lucce tajně oholí hlavu ve stylu Vlaďky Erbové a ta pak v přímém přenosu sundá kapuci a odhalí tak svůj nový účes VyVoleným i divákům.

Jelikož se však tajemství hodně rychle rozkřiklo a postupně všichni VyVolení začali Lucku přesvědčovat, aby tak nečinila, vymysleli si, že šlo jen o úkol. Chvíli to vypadalo, že se Lucka nerozhoupe ale nakonec se tak opravdu stalo. Zavřela se s Martinem do prádelny a účes byl za chvíli hotov. Finální look potom vytvořily zdatné kadeřnice Zdeňka a Mirka. Líbí se vám?

Reklama

Další články

Načítám