Hlavní obsah
Článek

Herec a moderátor Jiří Krampol (85) neví, co dřív řešit! Hvězda nedávno překvapivě zrušeného pořadu Nikdo není dokonalý dlouho bez televizní obrazovky nezůstala, pro novou televizi chystá obdobný formát s názvem Krampovoloviny. Sotva stíhá zvát hvězdné hosty na natáčení, teď ještě aby pátral po spolupracovnících. Nevyšel mu totiž tah s angažováním bývalého kolegy Petra Vojnara na natáčení anket v ulici. „Odmítl jsem to. Jako moderátor chci být už jen jako jednička,“ tvrdí Vojnar.

Před pár lety mu Jiří Krampol dal šanci a Vojnar se vtipnými anketami zviditelnil. Diváci si ho pochvalovali, že z lidí dokáže výborně vypáčit neuvěřitelná „moudra“. Jenže když nyní dostal stejnou nabídku do podobného pořadu s Krampolem, šmahem ji odmítl.

„Je to pravda. Měl jsem pro to tři argumenty. Už jsem se spálil s jednou novou televizí Pětka (management zkrachovalého kanálu mu prý dodnes dluží honoráře pozn. red.), navíc mi nikdo nevysvětlil koncepci té stanice. A za třetí jsem se za tu dobu od pořadu Nikdo není dokonalý někam posunul a nechci být tím druhým v řadě,“ vysvětluje Vojnar. Bojí se zkrátka mít punc člověka, který pracuje v projektech předem odsouzených k zániku (to snad ale Krampovolovinám nehrozí), k tomu má pocit, že má na víc, než jen někomu slavnějšímu sekundovat.

Produkce ve spolupráci s Krampolem teď musí najít novou tvář, která se bude lidí z ulice ptát. Nabídnutého Jiřího Pomejeho, který je po konci v rádiu a televizi bez stabilní práce, televize rázně odmítla. Kdo víceméně prestižní post získá, tak zatím zůstává záhadou.

Reklama

Další články

Načítám