Hlavní obsah
Článek

Právě před rokem se zpěvačka Ilona Csáková (53) stala podruhé maminkou. Syn Dominik dnes slaví své první narozeniny a jeho maminka do světa vypouští svou novou písničku Klíč k zázraku. Vy si nyní část zbrusu nového songu můžete exkluzivně poslechnout.

Již před časem se Ilona stala patronkou celonárodního online projektu Spokojené děti, který pomáhá rodinám handicapovaných dětí. Projekt založila její dlouholetá kamarádka Aneta Stolzová, která má pětiletou postiženou holčičku. Ilona projekt podporuje nejen svým jménem. Nyní pro něj složila právě tuhle píseň, kterou slovy opatřil Jan Budař.

„Když jsem skládala hudbu, nechala jsem na povrch vyplout své nejhlubší emoce matky. Bylo pro mě velmi dojemné vcítit se do osudů rodin, které vychovávají postižené děti,“ svěřila Super.cz Ilona.

„Mám dva zdravé kluky. Když se prostřednictvím tohoto projektu dozvídám o poměrně velkém počtu dětí, které mají mentální, či tělesný handicap, bolí mne u srdce. Snažila jsem se, aby písnička byla dojemná, lidská a přinášela určitou naději. Protože každá z těchto rodin věří v lepší zítřky a vlastně takový zázrak,“ dodává Ilona.

Klíč k zázraku se objeví jako speciální bonus na reedici největších zpěvaččiných hitů, která vyjde už v říjnu tohoto roku. „Brzy spatří světlo světa i nový klip k této písni,“ slíbila závěrem zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám