Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Září znamená pro většinu lidí návrat do reality. Konec dovolených, konec povalování a příjemného letního lenošení a začátek pravidelných povinností. Možná jste původně doufali, že v létě budete mít více pohybu než obvykle a zbavíte se přebytečných kil. Nezoufejte, pokud se vám to nepovedlo. Září je ideální měsíc na hubnutí: Nejvíc vám při hubnutí totiž prospěje pravidelný režim! Poradíme vám, jak na to.

OBEZIN™ na 4 týdny za 796 Kč a navíc zdarma přípravek proti JOJO efektu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hlavním problémem při nadváze bývá spíše než přejídání nepravidelná strava. Vynechání snídaně nebo oběda, protože je nestíháte, vede k tomu, že nutíte tělo dělat si „rezervy“ v podobě ukládání tuku. V takovém případě vám žádná dieta nepomůže – stát se to může i tehdy, když jíte absolutně zdravě. OBEZIN™ vám s tímhle umí pomoci: Obsahuje patentovanou rostlinou složku PSC™, která po zapití v žaludku až stonásobně zvětší objem. Díky tomu máte pocit sytosti již po konzumaci malého množství jídla. Hubnete, protože jíte méně, ale pravidelně! Užívá se třikrát denně vždy před jídlem, proto se již natrvalo naučíte jíst malé porce několikrát denně. Tím zrychlíte svůj metabolismus.

OBEZIN™ na 4 týdny za 796 Kč a navíc zdarma přípravek proti JOJO efektu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

OBEZIN™ je přírodním řešením pro všechny, kteří mají buď problém jíst méně (a přiznejme si, že v současné době jíme asi všichni mnohem víc než generace našich babiček, aniž bychom tolik fyzicky pracovali), nebo jedí nepravidelně. Protože obsahuje sladkovodní řasu spirulinu platensis, pomáhá také překonat tzv. noční nájezdy na ledničku. Své o tom ví například zpěvačka Klára Kolomazníková, která s OBEZINem zhubla 11 kilogramů a zrušila plánovanou liposukci, nebo Leona Šenková, nyní o 8 kg lehčí než před OBEZINem. V akční nabídce je navíc dárek zdarma OBEZIN after diet v ceně 490 Kč, který přírodní cestou pomáhá zlepšovat metabolismus a tlumit chutě. Účinně tak zabraňuje JOJO efektu po každé dietě.

S OBEZINem zhubnete přibližně 1 kg za týden, aniž byste se trápili hlady. Nyní jen za 398 Kč!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pavel Vohnout alias Kyklop z Maxim Turbulenc zhubnul s Obezinem 22 kilogramů! Přestože měl nedávno vážné zdravotní problémy, je to poprvé, co si váhu udržel. I on se totiž díky Obezinu naučil jíst menší porce. „Znám Kyklopa už léta a při každé dietě dříve skučel hlady. Je to poprvé, co hubne a vůbec si u toho nestěžuje,“ směje se Dan Vali, jeho kolega z Maxim Turbulenc. Kyklop si svou váhu udržuje už 2 měsíce a po letním koncertním maratonu chce OBEZIN™ znovu užívat a zhubnout ještě víc. Lékaři mu jeho odhodlání schvalují. Společně s Maxim Turbulenc teď plánují nejen novou desku, ale společné skupinové hubnutí s OBEZINem!

Další články

Načítám