Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Říkají mu pan Drsňák a Blikanec, v soukromí ale Tomáš Řepka (50) roztaje jako sníh při oblevě. Neskutečně si užívá otcovství. Rok a půl „starý“ Markus Řepka je prý neskutečně zvídavé dítě a slavný tatínek je z něj na větvi. Podívejte se na video, kde se o synáčkovi něžně rozpovídal!

„Povahu má trošičku po mně. Je takový svéráz, má svoji osobnost. Je divočejší. To k dětem patří. Nechtěl bych kluka, kterého bych někam posadil a za dvě hodiny bych ho tam našel,“ řekl Super.cz slavný čutálista, kterého sparťanská část národa miluje a zbytek víceméně nenávidí.

Na syna si umí udělat čas, což v jeho prvním manželství bohužel nebývalo. „Jsem s ním každý den. Užívám si to. U svých prvních dětí jsem to takhle nevnímal, protože jsem měl hodně práce a pořád jsem někde byl. Teď už nejsem tak pracovně vytížen, tak si malýho mohu vychutnat. O to je to hezčí,“ dojímá se Tomáš. Chlapeček se prý má čile k světu.

„Každý den mě překvapí. Říkám mu Fiškus. Oťukává svoje okolí, na všechno sahá, všechno chce omakat,“ uvedl manžel Vlaďky Erbové (42), která mu vyčítá, že je na syna moc měkký.

„Říká, že ho rozmazluju, že jsem z něj, jak se říká, až moc počůranej, ale to si nemyslím. Taky mu umím dát přes ruku,“ dodal Tomáš Řepka na nedávném křtu nové desky k známému dětskému seriálu Winx Club: Ta pravá Magie, kolem něhož se nedávno rozpoutal pořádný skandál.

Reklama

Další články

Načítám