Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedním z prvních hostů v nově otevřené kavárně na Václavském náměstí v obchodním domě legendární české značky obuvi se stala Lucie Bílá (58). Zpěvačka prý nemá příliš mnoho příležitostí k tomu, aby vyrazila na nákupy, a tak hned, jak dozpívala tři své písně, neváhala projít několik pater prodejny.

„Je pravda, že boty dřív nikdy nebyly mou zálibou, ale poslední dobou potřebuji větší a větší botník," říká Lucie, která se okamžitě stane sběratelkou čehokoli, čeho má víc než tři kousky. „Miluju kabelky, ale ty na jevišti nepotřebuju. Proto kostýmy a boty vedou, protože to jsou moje montérky," říká.

Co tedy v soukromí svého domova obléká Zlatá slavice, kterou většinou vídáme v přiléhavých minišatech, výrazných špercích a s drdolem na hlavě? „Ve svém soukromí se odbývám, i když se velmi snažím o sebe pečovat, jak to jen jde. Troufám si říct, že když ke mně přijde náhodná návštěva, tak se mě nelekne. I tam jsem vychytaná," říká Bílá.

„Do společnosti ráda nosím přiléhavé šaty. Když už držím tvrdý stravovací režim, tak to by bylo, abych to neukázala," směje se zpěvačka a jedním dechem dodává: „Doma ale potřebuju mít pocit, že jsem nahá, a tak oblékám nejradši něco pohodlného. Potřebuju mít svobodu."

Související témata:
Pohodlí

Reklama

Další články

Načítám