Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Zoe Saldana je pěkná tajnůstkářka. Hvězda Cameronova Avataru se totiž dokázala v tichosti provdat, aniž by se cokoli rozkřiklo. Média na skutečnost, že je vdanou paní, přišla s pořádným zpožděním. Téměř čtvrt roku poté. Jako první s informací přišel magazín US Weekly.

A kdo je onen šťastlivec, který vedle této exotické krásky denně uléhá? Italský umělec Marco Perego, s nímž přitom randí jen pár měsíců.

„Byla to opravdu malá, ale velmi krásná a romantická svatba,“ uvedl zdroj. Obřadu konaného v Londýně se zúčastnilo prý jen pár přátel a rodinných příslušníků.

Saldana byla přitom ještě začátkem letošního roku spojována s hereckým kolegou Bradley Cooperem, s nímž se v průběhu let 2011 až 2013 několikrát rozešla a opět dala dohromady. Ještě předtím byla zasnoubená s Keithem Brittonem. Pod čepec ji ale nakonec dostal někdo úplně jiný a po velice krátké době...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám