Hlavní obsah
Článek

Herečka Chloë Moretz tvrdí, že dva ze čtyř jejích bratrů jsou gayové. Homosexuální sourozenci si přitom podle ní prošli peklem, když se přiznali, že jsou na kluky. Ona by dnes nakopala zadek komukoli, kdo by se je pokusil znova šikanovat. Sama prý hodlá s týráním a diskriminací kvůli homosexualitě bojovat.

Akční hrdinka z filmu Kick-ass je odhodlaná použít i pěsti, když by musela své bratry chránit. „Mám dva bratry gaye a dva bratry heterosexuály, k mým gay bratrům se chovali příšerně, dokud nevyrostli a nepochopili, jak se s tím sami vyrovnat,“ svěřila Chloë v rozhovoru pro magazín Seventeen zaměřený na americkou mládež. A fanouškům, kteří mají homofobní postoje, vzkázala: „Vymažu vás a zablokuju a nebudete nadále součástí mého života, pokud řeknete cokoliv špatného o mých gay bratrech.“ Herečka obecně odsuzuje jakkoli motivovanou šikanu.

Šestnáctiletá hvězda také tvrdí, že byla vychována tak, aby nikdy nedala přednost ostatním před rodinou. „Nikdy nedávejte přednost přátelům před svou rodinou nebo příteli či přítelkyni před rodinou. Moje máma nás vždy učila, že krev je hustší než voda. Nikdo nikdy nepochopí dynamiku vaší rodiny. Nikdy. Jsme si ta nejbližší rodina a zároveň jsme ta nejšílenější rodina na světě,“ dodala Moretz.

Reklama

Další články

Načítám