Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Martina Gavriely (45) má mladého přítele, muzikanta Marcuse Trana, a proto chce vypadat co nejlépe a mladistvě. Před dvěma týdny si nechala kolem očí a do čela napíchat botox, chystá se na rýhy kolem rtů, a nyní si nechala naplést vlasy dlouhé až do pasu.

"Můj přítel má rád dlouhovlásky a podle mě holku s takovýmhle hárem doma ještě neměl," řekla Super.cz se smíchem Gavriely. A vlasy nemá ledajaké. "Mám vlasy z Izraele, tak si dělám legraci, že nosím vlasy své švagrové," směje se Martina, která za Izraelce byla vdaná a má s ním dvě děti - Antonia a Jessicu.

"Moje vlasy jsou ale fakt speciální. Jde o vlasy dítěte. Majitelka salónu zjistila, že v některých zemích je zvyk, že během prvního svatého přijímání se dětem symbolicky stříhají vlasy, které představují oběť bohu, a odevzdání se do jeho rukou. Tento rituál se nazývá "postřižiny". Zásoby dětských blond vlasů ležely nepoužité, dokud nevznikla zajímavá spolupráce mezi církví a salónem. Prodejem těchto vlasů získává farnost peníze na charitu," dodala moderátorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám