Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dress code přikazující oblečení tres chic se podařilo dokonale dodržet Lindě Bartošové. Česká Miss World 2012 totiž dorazila na večírek magazínu Harper's Bazaar oblečená sexy a velmi šik. Zároveň do svého outfitu přimíchala požadovanou originalitu, o což si akce, zahajující týden módy, přímo říkala.

Lindu obléklo návrhářské duo Lucie Jelínková a Monika Nováková, působící pod značkou Awkward Collection, do černého body, přes které byl přehozený transparentní kabátek s dlouhými šosy. Modelka si nechala vysoko vyčesat vlasy do jakoby ledabylého drdolu, a tak úžasně vynikly její výrazné lícní kosti a dlouhá šíje. V ruce pak držela Swarovski psaníčko zdobené kameny v temných tónech. „Moc se mi tento model líbí, jsem vážně nadšená, jak to ve výsledku vypadá," svěřila se nám Bartošová.

Snad jediný problém dost výrazného modelu odhalujícího nohy byl, že v přeplněném hotelu Boscolo nositelce neustále někdo přišlapoval „vlečku“. Někdy nechybělo málo a Linda by neukázala pouze nohy, ale mnohem víc.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám