Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Šestice hereček, které vám dnes ukážeme, nepatří mezi úplné mladice. Přesto neváhaly, a když to scénář vyžadoval, odhodily ze sebe, co bylo potřeba.

Začněme rovnou tou nejstarší, kterou je Helen Mirren. Ve filmu Hnízdečko neřesti z roku 2010 předvedla postelovou scénu s o dost mladším kolegou Sergiem Peris-Menchetou. V době natáčení jí bylo pětašedesát.

V šestapadesáti se svlékala v dramatu Pola X francouzská herečka Catherine Deneuve, která tento měsíc oslaví již neuvěřitelné sedmdesáté narozeniny.

Třetí nejstarší je pak komička Kathy Griffin. Její odhalená fotografie sice nepochází z žádného filmu, ale díky své odvaze si jistě zasluhuje být mezi touto šestkou. Před dvěma lety, kdy jí bylo rovných padesát, tančila pouze v dolním dílu plavek na pláži v Miami Beach.

V roce 2008 se odhalila také americká herečka Marisa Tomei, a to ve slavném Wrestlerovi s Mickey Rourkem. V té době jí bylo třiačtyřicet, ale postavu měla lepší než kdejaká dvacítka. Nezapomenutelné v její scéně byly především piercingy v obou bradavkách.

Pro Monicu Bellucci není nahota před kamerou ničím neobvyklým. Tento snímek pochází z italského dramatu Muž, který miloval z roku 2008. Tehdy bylo Monice také 43 let.

A rovných čtyřicet bylo před šesti lety během natáčení snímku Zeptej se prachu Salmě Hayek. Její scéna ‚nahoře bez‘ v moři je třešinkou na dortu dnešního filmového výběru.

Reklama

Další články

Načítám