Hlavní obsah
Článek

Temperamentní Romana, která včera ve vile VyVolených dostala hysterický záchvat a seřvala svou úhlavní sokyni Evu za to, že se údajně navážela do její rodiny, si později notně spravila chuť ve sprchách.

Společně s Nikol, která se hned na začátku soutěže ztrapnila, když se opila a močila přímo na koberec vedle své postele, se natolik rozdováděly, až si ze sprchy udělaly taneční parket.

Taneční kreace jako ve StarDance byste ale u korpulentní Romany, jež zrovna nepatří mezi královny krásy, hledali marně.

Zatímco Nikol svou sexy postavičkou a ochotou sprchovat se nahoře bez vyprovokovala k tanci i Martina, Romana svou vyšpulenou zadnicí budila spíše rozpaky a možná je jedině dobře, že se na rozdíl od Nikol udržela na uzdě a horní (nebo nedej bože i dolní) díl plavek sebekriticky nesundala.

Romana, na kterou doma v Ostravě čeká manžel a dcera, leze na nervy především vypalcované Evě, jež ukecanou a dominantní Romanu nemůže vystát. Už při večerním Zúčtování se do ní pořádně pustila. "Je sobecká, falešná, přetvařuje se, provozuje tady řitní alpinismus, pomlouvá a nechová se tak, jak by měla, už tady ukázala vše, co mohla, a nic víc tu ukázat ani nemůže," nebrala si s Romanou servítky Eva.

A právě hlučnou Romanu si Eva možná vybere do Duelu, aby se svou sokyní mohla navždy skoncovat. Pokud si ovšem takticky nevybere spíše slabšího soupeře než je tato rázná, těžkotonážní žena.

Reklama

Další články

Načítám