Hlavní obsah
Článek

Snad skoro každá žena by chtěla mít postavu modelky a být fit. Netrápit se špíčky kolem pasu, moct si obléct své oblíbené šaty a cítit se dobře. Že je to těžké? Neztrácejte hlavu, i vy můžete mít štíhlejší tělo díky oblíbené proteinové dietě KetoDiet a hlady trpět rozhodně nebudete!

Nejpopulárnější dieta

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Proteinová dieta, které se říká v poslední době také dieta ketonová, je v současné době jednou z nejpopulárnějších diet a díky které hubnou i známé osobnosti. Hlavním důvodem je pochopitelně její účinnost a rychlost. Za pár týdnů totiž můžete mít dole hned několik kilogramů a vaše nehezké bochánky na bocích nebo bříšku už vás trápit nebudou.

Jak na hubnutí?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Specialisté na proteinovou dietu KetoDiet pro vás připravili velmi snadný a zároveň komplexní dietní program, který je založený na pravidelné konzumaci kvalitních proteinových jídel KetoDiet se sníženým obsahem sacharidů a tuků. Tato jídla si dopřáváte 5x denně, navíc si můžete v dietním režimu pochutnat na čerstvé zelenině či rozmanitých zeleninových jídlech v téměř neomezeném množství. Velmi oblíbenou je také služba výživového poradenství online, která je zcela zdarma.

Vyberte si podle chuti

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

A jaké proteinové produkty vás dovedou ke štíhlé linii? Vybírejte z chutných proteinových tyčinek, snídaňové jablkovo-skořicové kaše, vynikajících proteinových omelet nebo nápojů ve více než 10 příchutích od ananasu, přes mandle, jahody, kokos, vanilku, višeň až po espresso nebo capuccino.

Další články

Načítám