Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Takhle emočně vypjaté natáčení snad v historii českých soukromých televizí ještě neproběhlo. Při úterním natáčení televize Prima šlo takřka o život a zejména ženy strachem plakaly! Jak se nám svěřil jeden z důvěryhodných zdrojů, jedna z divaček během zábavného pořadu zkolabovala a v jednu chvíli to s ní vypadalo skutečně vážně. „Dávali jí dýchání z úst do úst, a když přijela záchranka, masírovali jí i srdce,“ tvrdí muž.

„Před natáčením se snažili dostat diváky do varu, aby měli dobrou náladu. A deset minut poté, co zapnuli kamery, se to stalo. Lidé začali křičet: ‚Tady omdlela žena!‘ Vypadalo to fakt hrozivě. Rozdýchávali ji a dostávala i masáž srdce,“ řekl Super.cz informátor.

Šlo o natáčení nového zábavného soutěžního pořadu QI: Na vše máme odpověď. Mezi hosty Leoše Mareše (47) nechyběli Adela Banášová (43), Patrik Hezucký a Miloš Knor.

„Atmosféru to stoprocentně poznamenalo. Vždyť to vypadalo drasticky! Opravdu jí prováděli masáž srdce. V publiku bylo hodně otřesených děvčat. Partneři je drželi a utírali jim slzičky. Vypadalo to totiž, že to skončí hodně špatně,“ potvrdil zprávy Knor. Později se situace uklidnila.

„Leoš tam vyběhl nahoru, záhy se přihlásil zdravotník. Po příjezdu záchranky asi během dvou minut bylo vidět, že slečna už vstává. Byla sice zdrcená, ale komunikovala. Atmosféra však zůstala tísnivá. Počkali jsme pár minut, s diváky si povídali o tom, co se stalo, a pak režisér ohlásil, že dívka měla epileptický záchvat a už je v pořádku, takže se díl mohl natočit. Podle ohlasů se nakonec povedl asi ten nejúspěšnější,“ dodal Knor, podle něhož se v jednu chvíli uvažovalo o zrušení natáčení, zprávy o zlepšení zdravotního stavu dívky ale tuto variantu zažehnaly.

„To se na podobných akcích stává celkem často,“ přidal k tomu Hezucký.

„Pro dívku přijela záchranná služba a odvezla ji do nemocnice. Doufáme, že naše divačka bude v pořádku,“ sdělil k tomu mluvčí Primy David Vaníček.

Reklama

Další články

Načítám