Hlavní obsah
Článek

Lucie Smatanová (38) se po rozchodu s kaskadérem Vítem Čílou dlouho prezentovala jako single dívka, pravda je ale taková, že už nějaký ten pátek je po uši zamilovaná.

Super.cz se podařilo získat exkluzivní fotografie, na kterých je se svým novým přítelem, advokátem Pavlem Čálkem. „Lucie a Pavel se seznámili na společném víkendu s partou přátel,“ potvrdila Lucčina PR manažerka Barbora Navrátilová. Informaci nám nakonec potvrdila hlavní aktérka tohoto příběhu. „Ano, s Pavlem jsme moc šťastní a dál se ke svému soukromí vyjadřovat nechci,“ sdělila neochotně Lucka, která je v současné době opět pracovně v Rakousku, kde má týdenní maraton přehlídek.

Na dovolené si Lucie s Pavlem kromě odpočinku, opalování a sportu užívali i šnorchlování s karetami. Vicemiss ČR 2009 a vítězka Face of the Year Slovakia 2011 nežije ale pouze svým novým vztahem. Celé jaro ji zaměstnávala práce v Rakousku a v Německu, kde Lucie získává nejvíce modelingových zakázek. Přesto se Lucie ráda vrací i k modelingu v Čechách.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám