Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačky jsou ochotny kvůli úspěchu zajít čím dál tím dál. Posledním důkazem je australská zpěvačka Iggy Azalea. Ta sice nikdy nepatřila mezi stydlivky, ale její poslední klip přesahuje přípustné meze. Nenakrucuje se v něm v bikinách, ale rovnou bez horního dílu.

Kontroverzní Iggy, jež se živí současně i jako modelka, ve videu k písni Change Your Life vylézá z bazénu a na sobě má pouze červený spodní díl plavek, a to navíc tanga. Nahoře nemá nic. Tedy nepočítaje umělé bradavky barevně ladící s plavkami.

Modelky se často hrnou do herectví, Azalea do zpívání. Pravdou je, že se může jako jedna z mála pochlubit velmi originálním hlasem. Její pěvecké ambice nejsou vůbec marné, specializuje se přitom na rap. Proslavila se díky klipům Pussy a Two Times, které se na internetu staly virální. Úspěšné byly i písně Work, Bounce nebo My World. Její debutové studiové album The New Classic vyšlo letos v září.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám