Hlavní obsah
Článek

Byli považováni za pár snů. Tříletý románek mezi tehdy mladičkými popovými hvězdami Justinem Timberlakem (30) a Britney Spears (42) dokumentoval bulvár na každém jejich kroku.

Milenci se rozešli v březnu 2002. Justin nyní přiznává, že svou bývalou dívku od té doby neviděl. Britney se v posledních měsících potýkala s řadou problémů a dokonce se psychicky zhroutila. Objevily se spekulace, že ji tehdy Justin kontaktoval. Ten to ale kategoricky popírá.

„Přeji ji to nejlepší. To ale jde, aniž bych jí to říkal. Nemluvili jsme spolu devět nebo deset let, tvrdí podle deníku The Daily Mail.

„Byli jsme jako ptáčkové se stejným peřím,“ rozpovídal se pak o svém někdejším vztahu. „Byli jsme děti z malého města, které dělaly ty samé věci,“ zavzpomínal. „Pak ale dospějete. To, jací jste byli jako děti, najednou nedává smysl."

„Mít takový úspěch a moci si dělat, co jen jsme chtěli, bylo vzrušující. To platí pro všechny. Pro Backstreet Boys, Britney i Christinu (Aguileru). Řekli jsme si, pojeďme na Bali a hned jsme seděli v letadle,“ řekl Justin. „Byli jsme malé děti s velkými hračkami,“ dodal.

Justin se sice rozhovořil o dávném rozchodu, ale o tom posledním s Jessicou Biel (29) příliš mluvit nechtěl. „Je to bez debat nejvýznamnější člověk v mém životě,“ řekl o herečce, s níž se po čtyřech letech rozešel v březnu. „Nechci říkat nic víc, protože musím chránit věci, které jsou mi drahé, například ji,“ uzavřel.

Reklama

Další články

Načítám