Hlavní obsah
Článek

Jaké trendy by neměly uniknout vaší pozornosti? Vyšperkujte svou ložnici a nalaďte se na podzimní vlnu. Podzim si žádá měkké materiály v přírodních zemitých odstínech, které zútulní každý interiér. Zachumlejte se do heboučkých peřin a podlehněte teplým barvám. Každý si přijde na své – přesvědčte se!

Bavlněný satén – to pravé pro každé roční období!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Povlečení z bavlněného saténu si zamilujete. Oslní vás svou hebkostí, měkkostí a prodyšností. Díky svým skvělým vlastnostem v létě zchladí a v zimě zahřeje, takže se z jeho krásy můžete těšit celoročně. Vždy si zachová své barvy i tvar. Nechte se zlákat a dopřejte si luxus v podobě hebkých a měkkých peřin. Podívejte se na povlečení z bavlněného saténu, které se stane ozdobou každé ložnice.

Zvířecí vzory letí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zvířecí vzory v hnědých odstínech dodají vaší ložnici šmrnc. Vylaďte svou ložnici do teplých tónů a vytvořte si hřejivou a útulnou atmosféru. Povlečení Bengal vás navíc potěší oboustranným vzorem, díky kterému může vaše postel vypadat každý den jinak. Co mu říkáte?

To pravé pro romantické duše

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nedáte dopustit na květinové vzory a chcete dodat své ložnici nový trendy vzhled? Pak vsaďte na povlečení s nádechem romantiky. Zajímavý design v tlumených barvách potěší každé oko a rozzáří i vaši ložnici. Květiny, motýli a pohlednice dodají místnosti šmrnc a hebký materiál si zamilujete na první dotek.

Safari ve vaší ložnici

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vpusťte do své ložnice vůni dalekých krajů a vykouzlete ze své ložnice vlastní exotický koutek. Povlečení Safari vmžiku promění každý interiér a dodá mu trendy nádech a zemité odstíny vytvoří tu správnou útulnou atmosféru. Zachumlejte se do měkkých peřin a naplňte svou ložnici nádechem exotiky.

Geometrie v podzimních barvách

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Geometrické vzory v odstínech hnědé, krémové a černé si zamiluje každý, kdo žádá moderní vzhled. Originální design podtrhne krásu každého moderního interiéru a oboustranný vzor nabízí možnost měnit vzhled postele každý den. Dopřejte si luxusní materiál v trendy balení!

Další články

Načítám