Hlavní obsah
Článek

Petra Peterová (37), jedna z nejkrásnějších českých zpěvaček, které podlehl v minulosti i Petr Muk (†45), se pomalu začíná zase smát. Její přítel Petr se zotavuje z autonehody, po které ležel tři měsíce v kómatu. A dělá obrovské pokroky.

Petra, která je hvězdou skupiny Abba Stars nebo muzikálu Bídníci, po autonehodě kvůli stresu výrazně zhubla. Nyní už pár kil zase přibrala a pyšní se dokonalou postavičkou. Tu předvedla i v hudebním studiu Zdeňka Hrubého (52), kde natáčela píseň pro připravovaný projekt Symfonie ledu, kde se objeví po boku Daniela Hůlky nebo Evy Urbanové a kterou pro muzikál napsal právě Hrubý.

Petra si oblékla sexy minišaty a ve studiu pak za klavírem předvedla svá dokonalá stehýnka. Pánové si ale můžou nechat zajít chuť. Svého přítele, se kterým žije čtyři roky, miluje, jako by byli na začátku romance. "Stále ho miluji a jsem šťastná, že Péťa je na tom každým dnem lépe. Stále chodí o berlích, učíme se chodit, lépe mluvit a další věci, ale věřím, že jednou bude úplně v pořádku," řekla Super.cz Petra.

Reklama

Další články

Načítám