Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Světově známá česká topmodelka, Hana Aaron Soukupová (27), porodila v New Yorku krásného a zdravého chlapečka. Malý Finn S. Aaron se narodil už 25. srpna a vážil úctyhodných 3,765 kilogramů. Porod se ale modelce podařilo několik dní tajit.

„Finníska jsem několik dní přenášela a nakonec mi museli porod vyvolat, takže to bylo velmi bolestivé a těžké. Když jsem ale nakonec držela svého synka v náručí, tak jsem na vše předtím zapomněla. Také mi byl po celých čtrnáct hodin obrovskou oporou můj manžel. Bez něj si to vůbec nedovedu představit,“ prozradila Super.cz novopečená maminka.

Do New Yorku za Hanou a miminkem dorazila celá její rodina, která narození malého Finníka patřičně zapila vínem. Kojící Hana však zůstala věrná své tradiční značce minerální vody a nechala si ze své domoviny dovézt také novou příchuť kokos a ananas, která je vhodná pro modelky. I když je Finn velmi hodné miminko, Hančini rodiče v New Yorku stále zůstávají, aby své dceři s malým mohli pomáhat. Hana se tak může v klidu věnovat i tomu, aby se po porodu dostala zpět do formy.

Prozradila nám totiž, že návrat do práce nechce odkládat moc dlouho. „Do práce se chci vrátit brzy, ale teď si především chci užívat mateřství. To je pro mě totiž momentálně nejdůležitější,“ uzavřela šťastná maminka.

Do povědomí těch, kteří nesledují módní branži, se Hana dostala díky unikátním vodním šatům, které oblékla v kultovním spotu na minerálku. Nedávno navíc archivy vydaly unikátní a hodně odvážnou část záznamu z natáčení spotu, která dosud byla publikována jen výjimečně. Hana Soukupová se ukázala téměř nahá, dokonce bez vodních šatů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám