Hlavní obsah
Článek

Diana Kobzanová (42) se v poslední době v Česku objevuje jen sporadicky, aby zvládla natočit svůj televizní a rozhlasový pořad. "K tomu ještě moderuju, ale modeling už opravdu nestíhám. Trávím spoustu času na cestě a mám pocit, že se můj život vejde do jedné velké sportovní tašky na kolečkách," svěřila Super.cz.

Může za to láska k o šest let mladšímu hokejistovi Martinovi Frolíkovi, který hraje v týmu Chicago Blackhawks. Zeptali jsme se Diany, zda má pocit, že už konečně našla toho pravého. "To fakt nevím. Člověk si vždycky myslí, že je to ono a pak většinou zjistí, že není. Na vztahy je špatná doba. Všichni žijí rychle, mají spoustu možností a dlouhodobým vztahům to nepřeje. Takže fakt nevím," přiznala své pochybnosti dlouhonohá kráska.

Abychom filozofické dumání o životě trochu odlehčili, začali jsme se zabývat raději něčím přízemnějším. Tedy v případě Diany vlastně o přízemí úplně nejde. Na párty Prague Fashion Weeku si totiž vzala vysoké podpatky a jen málokdo se jí mohl podívat do očí. Jak tohle snáší její partner?

"Dva metry v podpatcích mám, ale nenosím je pořád. A u muže je otázka sebevědomí, zda zvládne být s ženou, která ho v podpatcích převyšuje. A kdo ho nemá, najde si malou holku," smála se Kobzanová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám