Hlavní obsah
Karen Mchitarjan
Článek

Moderátor Leoš Mareš (47) jel naposledy projet své luxusní Ferrari. A nebyl by to Mareš, aby tento akt nějak neozvláštnil. Dohodl se totiž s produkcí pěvecké soutěže Česko Slovenská SuperStar a svezl ve svém miliónovém bouráku Gabrielu Gunčíkovou (30). A cesta to nebyla nikterak krátká. Vezl ji totiž až do Jankovic u Kroměříže. Hned při odjezdu se dopustil dopravního přestupku.

Jeden bod a bloková pokuta ve výši dvou tisíc korun. Přesně tento postih by hrozil Leoši Marešovi, pokud by ve čtvrtek dopoledne byla u rádia Evropa 2 přítomná dopravní policie. Mareš totiž zapomněl před třistakilometrovou jízdou rozsvítit. „Já už to auto vůbec neznám. Dlouho jsem ho neřídil,“ svěřil se Super.cz slavný moderátor.

Přestože Mareš řídil bez rozsvícených světel, mladé zpěvačce Gabriele Gunčíkové to nevadilo. Naopak. Byla štěstím bez sebe. „Nikdy jsem ve Ferrari neseděla. Ještě dneska ráno jsem si myslela, že pojedu jen se štábem, je to milé překvapení. Moc se na cestu těším,“ popsala své pocity před jízdou mladá kráska, která si dokonce vyzkoušela, jaké je to sedět za volantem třímiliónového sporťáku.

„Je to úžasný pocit. Škoda, že nemám řidičák. Možná bych někde u nás poprosila Leoše, jestli by mě nenechal řídit,“ dodala zpěvačka. Marešovi se cesta ale prodraží. Ferrari má totiž na dálnici spotřebu třicet pět litrů na sto kilometrů. Za šesti set kilometrovou cestu do Jankovic tak utratí přes osm tisíc korun.

Vyučtování Leošova Ferrari z roku 2002:

Koupě: 3 milióny korun

Provoz auta za rok: 150 tisíc korun

Pojištění na rok: 100 tisíc korun

Cesta do Jankovic s Gabrielou Gunčíkovou: 8200 korun

Prodej v rámci rozhlasové reklamy: k nezaplacení!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám