Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Pamatujete si na finalistku první České Miss z roku 2005 Sandru Vídeňskou (27)? Jeden čas se o ní hojně psalo kvůli tomu, že měla Agátě Prachařové (38) přebrat hokejistu Jiřího Hudlera a Iloně Csákové (53) Lumíra Matiho (přitom si s nimi začala až dávno po rozpadu jejich předchozích vztahů). Posledních pár let o ní nebylo vidu ani slechu. Známe důvod. Přestěhovala se do Hollywoodu, kde už začíná mít první úspěchy. Podívejte se do fotogalerie na přirozenou krásu dívky, která odmítá lacině prodávat své přednosti, jako jsou prsa a zadek, a raději sází na svou osobnost!

Sandra se od třinácti let věnovala modelingu, hlavně v Asii měla docela slušný úspěch. Procestovala celý svět, i v Česku na chvíli zakotvila, ale ne na dlouho. „Tady se nikomu nechce moc platit. A s mou otevřenou mentalitou chci žít v cizině,“ říká půvabná bruneta. Modeling už stejně ale pověsila na hřebík.

Před rokem se přestěhovala do USA. Chtěla tam nejdříve jen cestovat a vyčistit si hlavu po bolestivém konci partnerského vztahu. Nakonec se ale rozhodla v Americe zůstat a splnit si sen stát se herečkou. Místo obrážení celebritních večírků ale od rána do večera pečlivě studuje a kontakty si buduje jinak než standardně přes postel. A teď reálně hrozí, že už ji brzy uvidíme i na plátnech kin.

„Začíná se mi dařit. Mám už nabídky na nezávislé filmy, což pro mě může být výborný začátek a získání zkušeností. Nikdy nevíte, kdy si takových filmů může někdo všimnout. Netlačím ale na pilu, hodně se vzdělávám. Chci vědět co nejvíc, abych byla na castingy připravená,“ tvrdí dívka, která měla dříve mindrák ze svých nepříliš dlouhých nohou, zato uši ji nikdy netrápily.

„Mám je odmala trošku odstáté. Naši mi je v sedmi letech dali přišít, takže už je to minimální problém. Vůbec se za to nestydím,“ usmívá se bezprostřední dívka, kterou jsme potkali v objetí s dlouholetou kamarádkou Inkou, která má úspěchy hlavně s odstraňováním akné. To ale není její problém.

„K Ince chodím proto, že je v oboru kosmetologie úžasná a já se živím tím, jak vypadám, takže chci pleti dát co nejvíc, když mě živí. Používám i přípravky z kmenových buněk. Už nechci nic jiného než od Inky a chválí si to všichni, kterým to doporučím,“ dodala dívka pár hodin předtím, než se vrátila do Mekky světového filmu.

Reklama

Další články

Načítám