Hlavní obsah
Článek

Zpěvák a herec Braňo Polák se sice nedávno rozhodl pověsit profesi, kterou vystudoval na brněnské JAMU, na hřebík, ale že se z něj stane uklízeč na veletrhu krásy, to asi nečekal.

Když se totiž vydal na mistrovství Evropy ve spa manikúře, které se konalo na výstavišti v Letňanech, šel tam s jasným cílem. S kolegou Davidem Radilem, s nímž si založil agenturu, totiž věnovali jednu z cen do soutěže o nejhezčí spa manikúru.

„Postavili jsme se k pódiu a chvíli předtím, než jsme měli jít předat cenu, otočila se na nás nějaká paní a rázně nás poslala odnést opodál stojící paraván do jiné haly,“ popisoval se smíchem Polák. „Myslela si, že jsme nějací uklízeči, holky pro všechno, tak jsme jí vysvětlili, že se nám to právě teď nehodí, protože musíme na pódium,“ dodal Polák, kterého poté ještě Eva Decastelo zneužila k tomu, aby jí udělal nehty.

Není se ale čemu divit. Oba pánové mají tělo samý sval a paní si prostě myslela, že je jejich náplní práce být k ruce. Polák s kolegou ale nakonec stejně paraván odnesli a paní se jim se smíchem omluvila. Ne každý přece musí znát všechny herce a zpěváky v téhle zemi.

Související témata:
Omyl

Reklama

Další články

Načítám