Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Ten člověk snad nemá vůbec žádné zábrany! První manažer Ivety Bartošové Tomáš Gottlieb, který už nedávno šokoval svou vizáží na oslavě svých narozenin, kde si navíc z Džambulky dělal pořádnou srandu, a to rozhodně ne naposledy, se i tentokrát pořádně vytáhl. Na oslavu narozenin kamarádky se tento seladon převlékl za dámičku. Naštěstí to bylo pozdě večer, a nemohl tak na ulici strašit děti!

Gottliebovi se nedá upřít jedna věc – pro srandu udělá snad vše. „Kamarádka Veronika slavila devětadvacetiny, a protože ona mi nedávno udělala obrovskou radost s mou vlastní narozeninovou oslavou, s další kamarádkou jsme se i my rozhodli, že ji překvapíme. Já se převlékl za ženu a kamarádka Renata za mě,“ směje se manažer. A úspěch se dostavil – oslavenkyně měla od smíchu málem protržené koutky úst. Co na tom, že vizáž Gottlieba vyděsila prodavačky v supermarketu, kam si šel koupit odlakovač na nehty.

Pařba se konala v pražském baru pro nezadané (tzv. singles), což ke Gottliebovi pořádně sedí, protože ho před pár týdny vykopla manželka. „Vadilo jí, že pořád někde lítám a řádím na večírcích. Já ale prostě nedokážu sedět doma. Potřebuju mít v životě vzrušení a zábavu,“ krčí rameny Gottlieb. Kdyby si ale pořídil někoho, jako je Ivetin Rychtář, vzrůša by měl habaděj i doma za pecí…

Reklama

Další články

Načítám