Hlavní obsah
Článek

Charismatický skotský herec Sean Connery je neodmyslitelně spjat s legendárním agentem 007. Až se nechce věřit tomu, že jednomu z nejmužnějších představitelů Jamese Bonda, kterého zbožňovaly ženy všech generací, už je třiaosmdesát let.

Přestože viditelně zhubl a zestárl, pořád je Connery velmi vitální muž, který se rád naplno věnuje svým zálibám, mezi které patří i tenis. Sice už jen jako fanoušek, a nikoliv jako rekreační hráč. Nenechal si ujít tenisový grandslamový turnaj US Open.

Svého miláčka, skotského tenistu Andyho Murrayho, ale ve čtvrtfinále turnaje povzbuzoval marně, protože letošní wimbledonský vítěz vypadl se Švýcarem Wawrinkou.

I tak bylo vidět, že si Connery rozhodně nemyslí, že patří do starého železa, ač se nedávno objevily spekulace, že trpí Alzheimerovou chorobou. Connery má podle svých přátel trpět častými ztrátami paměti způsobenými právě touto nemocí, což měl být důvod, proč se vůbec neobjevoval ve společnosti. Jeho přítomnost na tenisovém turnaji ale všem vytřela zrak.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám