Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Luxusní vozy jsou v nabídce ojetých aut čím dál tím víc vyhledávané. Ať už máte v kapse pověstný milión, nebo o něco méně, můžete si dopřát jízdu v luxusním voze, za kterým se každý ohlédne. Stačí se podívat, co nabízí AAA AUTO. Tolik luxusních aut za skvělou cenu jinde nenajdete. A pokud sháníte kvalitní auto, ale lákání luxusních krásek pro tentokrát odoláte, určitě si z nabídky 8000 aut vyberete.

První luxusní perličkou je krásný sedan Audi A8 4.2 TDI z roku 2010, vznášející se na vzduchovém podvozku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Audi A8 za skvělou cenu, je koupeno jako nové v ČR a má jasně doloženou historii. Má dokonale zachovalý kožený interiér bez známek používání. Znalec, který si tuto krásnou A8 pořídí, si bude plně užívat luxusní jízdu jako ve zcela novém voze. Jak se na takový luxusní vůz sluší a patří, má i luxusní výbavu. Najdete ji na www.aaaauto.cz, nebo si raději běžte tohle krásné Audi rovnou vyzkoušet.

Další krasavec, na kterém necháte oči, je stříbrné BMW 5 z roku 2012, užívající si péči profesionálního řidiče

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Má najeto pouhých 15 055 km a jezdí jako nové. Zatímco jízdní vlastnosti jsou jako u nového vozu, cena je oproti pořizovacím nákladům podstatně nižší.  Má kompletně doloženou servisní historii a je stále v plné tovární záruce. Bohatá výbava je samozřejmostí. Zmiňme tedy alespoň, že auto pochází z diplomatické flotily a bylo v péči profesionálního řidiče. Nejlépe uděláte, když se na něj půjdete podívat do AAA AUTO.

Třetí luxusní lahůdkou je pohodlné SUV Mercedes ML 4x4 v perfektním celkovém stavu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kdo říká, že 4x4 nejde dohromady se slovem luxus, se opravdu mýlí. Usvědčuje ho tento Mercedes ML 4x4. Vůz je koupený jako nový v ČR a má výbornou, dokonale doloženou servisní historii i původ. I zde najdete neuvěřitelně bohatou luxusní výbavu. Zmiňme alespoň kožený interiér, řazení pádly a vzduchový podvozek. Navštivte AAA AUTO, abyste si mohli důkladně prohlédnout nejen tento luxusní vůz. Možná v jednom i odjedete.

I bez statisíců na účtu můžete jezdit v kvalitním voze, jako je například tato Škoda Octavia 1.6 TDI z roku 2011

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jedná se o pohodlný hatchback se skvělým výkonným motorem, v béžové metalíze, který má najeto pouze 33 462 km. Vůz je po 1. majiteli, koupený jako nový v ČR, s pravidelným servisem. Jistě vás zaujme perfektní stav vozu. Najdete zde klimatizaci, al. kola, tempomat, mlhovky, zamykání řadicí páky, tažné zařízení, ASR, ABS. Běžte se na tuhle Octavii podívat do AAA AUTO. Možná v ní odjedete.

Nemusíte mít milion, abyste si mohli dopřát pohodlné svezení v prostorném rodinném MPV Citroën C4 Grand Picasso 1.6 HDi

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tento oblíbený rodinný vůz z roku 2009 v černé metalíze je po 1. majiteli a má najeto pouze  93 493 km. Jeho nákupem získáte prostorné rodinné MPV se sedmi místy, ale také se skvělými jízdními vlastnostmi, s pravidelnými servisními prohlídkami a skvělou výbavou. ABS, ASR, ESP, automatická klimatizace, parkovací asistent, palubní počítač, multifunkční volant, tempomat, centrál, servo, autorádio. Běžte si vyzkoušet tohle MPV nebo nějaké jiné z 8000 aut, která AAA AUTO nabízí.

Další články

Načítám