Hlavní obsah
Článek

Známe je jen v elegantních modelech, když uvádějí zprávy, ale v civilu to rozhodně nudní patroni nejsou. Moderátoři Terezie Kašparovská a Tomáš Hauptvogel měli možnost alespoň na chvíli se ocitnout v prostředí Divokého západu a připadat si jako hrdinové z filmu Sedm statečných.

Právě takovou atmosféru totiž nabízí první český extrémní koňský park, který se nachází ve vesnici Hoštka nedaleko Roudnice nad Labem. A v kovbojském si to oba náležitě užívali. Zvláště Terezie je v tomhle prostředí nadšená.

Ke koním se dostala díky své dceři Emě. „Ema koně a jízdu na nich miluje. A i když nejsem úplně přesvědčená o tom, že je to ten nejbezpečnější sport, začala jsem trochu jezdit i já," svěřila a rozhodně to bylo vidět. Půvabná moderátorka si osedlala koně Jaspera, který je třináctinásobným mistrem republiky ve westernové jízdě a odvážně se pustila zdolávat překážky.

„Jednou ve mně mírně zatrnulo, a to když Jasper začal poněkud nervózně přešlapovat. Místní cowboy, který nás doprovázel, mi vysvětlil, že se nic neděje, jen že Jasper by si rád lehl. Byli jsme blízko jezírka,“ smála se Terezie.

Tomáš, který do Hoštky dorazil na motorce, se hned po příjezdu nechal slyšet, že by bylo zajímavé stezku projet právě na ní, a že na koni seděl všehovšudy pouze jednou. „Fakt jsem si to moc užil. Já mám prostě koně pod sebou rád. Teď jsem se přesvědčil, že to nemusí být jen ti pod kapotou,“ řekl o svém novém zážitku Tomáš.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám