Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Minulý týden odvysílala Prima první poprázdninovou Partii, jejímž hostem byl prezident republiky Miloš Zeman a moderovala ji půvabná Lenka Pastorčáková. Nevysílalo se tentokrát ze studia, ale ze zámku v Lánech. A kvůli neznámému terénu Lenka skončila s pořádně nepříjemným zraněním.

V samém závěru přímého přenosu, hned po rozloučení se s diváky doslova již do titulků zakopla a na vysokých podpatcích už nedokázala udržet rovnováhu. „Neuvědomila jsem si, že mám úplně odkrvenou nohu a celou vahou jsem na ni stoupla. A noha mi prostě vypověděla službu,“ říká o celé situaci Lenka.

Nikdo však nečekal, že to celé bude mít pro Lenku nepříjemnou dohru. „Z Lán jsem normálně odjela, nasedla do vlaku a vyrazila za rodiči na Moravu. Ale z vlaku jsem měla co dělat, abych vůbec vystoupila. V pondělí jsem vyrazila k doktorovi a skončila jsem s ortézou a berlemi. Způsobila jsem si výron,“ popisuje moderátorka.

S ortézou a o berlích chodí doposud. A bude mít ortézu i při moderování nedělní Partie? „Pravděpodobně ano, ale televizní diváci ji neuvidí. Sedím za stolem. Ale jednu berli si možná do studia vezmu. Hosty jsou tentokrát Miroslav Kalousek a Bohuslav Sobotka, takže žádný velký klid nečekám,“ uzavírá se smíchem Lenka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám