Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Bára Basiková (61) po dvanácti letech natočila nové album Belleville a jeho křest si užívala hlavně se svojí rodinou. "Takhle jsme se snad nesešli od Bářiny a Petrovy svatby," pochvalovali si hosté. Bára celá zářila, v černých dlouhých šatech s obřím dekoltem jí to slušelo, jen účes připomínající kokrhel možná nebyl to pravé ořechové.

"Mám tady obě dcery s jejich partnery, maminku, přijeli i Petrovi rodiče. Jenom Tedíka hlídá chůva, myslím, že by se tady moc nebavil," vysvětlila Super.cz, proč na křtu chyběl její malý syn. Později, když už byla většina návštěvníků pryč, ho ale chůva přivedla.

A co mohou fanoušci od Bářiny desky čekat? "Ať čekají Báru Basikovou, romantické popové písničky s krásnými texty. Nehledám žádné experimenty a myslím, že se mi deska opravdu povedla. Nechci chválit sama sebe, ale ohlasy mám zatím jenom pozitivní," svěřila Basiková, která sice letos na turné k desce ještě nepojede, ale výhledově s ním počítá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám