Hlavní obsah
Článek

Kdo ty dva pořádně nezná, mohl by si říct, že Ivana Jirešová (47) vzala svému manželovi Viktoru Dykovi roha. Respektive že mu zahnula. Na párty k uvedení nového dětského cédéčka totiž dorazila s pánem, který toho jejího moc nepřipomíná. Spíš naopak. A hlavně vypadal tak o dvacet let starší než její zákonný choť!

„Je hodně práce. Udělal jsem si Robinsona, celý léto jsem to nechal být. A Ivanka má vousy ráda. V Egyptě sice na mě koukali a říkali si, co to má taková krásná mladá žena vedle sebe za starce, ale ustál jsem to,“ prozradil Super.cz pořádně zarostlý Dyk.

Na něj se herečka z Ordinace v růžové zahradě 2 občas zlobí kvůli nemoci zvané „bordelismus“. „Řešíme skříně nadupané oblečením,“ řekla nám se smíchem Jirešová. „Mám obrovskou skříň a v ní neskutečný brajgl. Když Ivanka požehlí a vyrovná mi to do komínků, tak to třeba čtyřiadvacet hodin vydrží. Jakmile tam ale vlezu, udělám tam zásah rukou, většinou tam po sobě nechám strašný binec. Když tam Ivanka jde třeba za dva dny s dalším vyžehleným prádlem, tak se nestačí divit,“ kaje se Dyk.

Ten se výrazně podepsal na desce Winx Club: Ta pravá Magie, na jejíž křest s manželkou přišel na parník Vltava. Má ji prakticky celou na triku.

Reklama

Další články

Načítám