Hlavní obsah
Článek

Po nečekané svatbě Vlaďky Erbové (42) s Tomášem Řepkou (50) se hned vyrojily spekulace, že sňatek není legální a právoplatný, protože první veselka známého fotbalového bouřliváka proběhla v kostele, a tak by se předtím, než pojal novou ženu za manželku, měl rozvést i před Bohem. Super.cz vyzpovídal jeho novomanželku, kterou by některá média chtěla oficiálně připravit o chotě. Víme, jak to tedy všechno je!

„V médiích byly kauzy. Někteří jedinci posílali maily, že naše svatba není platná. Prý že nejsem oficiálně vdaná a Tomáš není můj manžel. Tam ale není co řešit. Je to úsměvné a navíc je to hloupost,“ hází obvinění za hlavu Erbová. Kdyby bylo něco v nepořádku, asi těžko by bez problému získala řidičák, pas a občanku s příjmením Řepková.

Vlaďka by se svým mužem ráda měla dalšího sviště. Ale zatím má smůlu. „Moc bych si ho přála, ale Tomáš se věnuje dětem velmi intenzivně, a ty jsou taková antikoncepce, že řekl, že už by asi nechtěl. Věřím, že časem změní názor. A když ne, tak ne,“ krčí rameny modelka.

Podle ní je její manžel, kterého má půlka národa za bubáka, docela velký romantik. „Občas udělá věci, které od něj absolutně nečekám. Někdy udělá gesto, které mě maximálně překvapí. Třeba když přinese kytku nebo mi koupí dárek,“ svěřila se nám Vlaďka,

Tu jsme potkali na křtu cédéčka pro děti Winx Club: Ta pravá Magie s písničkami ze slavného seriálu, které nazpívali Honza Bendig, Veronika Mertová a Samuel Gyertyák. Jde o desku, na které se vyřádili piráti. „Začali jsme spolupracovat s producenty v rámci našeho sdružení Vlaďka dětem, které zakládáme s manželem na podporu onkologických pacientů,“ vysvětlila svou účast na parníku a kmotrovství desky Vlaďka.

Reklama

Další články

Načítám